ORIENTAL RIVOLI HOTEL & SPA  

Sharm El Sheikh, Egipt
Localizare

Hotelul Oriental Rivoli& Spa se afla in statiunea Naama Bay din Sharm El Sheikh la doar 3,1 km de "Supermarket Sharm"- centru comercial. Aeroportul International din Sharm El Sheikh se afla la 6 km distanta de hotel. CAZARE

Hotelul are 143 de camere dispuse pe 2 etaje.

Camera Standard are o suprafata de aprox. 22 mp, se pot caza maxim 3 persoane si are 1 pat matrimonial sau 2 paturi Single.
Alte facilitati in camera: mini- bar, dus, seif, TV, telefon, aer conditionat, uscator de par, masa de lucru, articole de toaleta gratuit, baie, canapea si vedere la gradina sau la munti.

Camera Superior cu vedere la piscina are o suprafata de aprox. 32 mp, se pot caza maxim 3 persoane si are 1 pat matrimonial sau o canapea extensibila/ 1 pat single.
Alte facilitati in camera: mini- bar, dus, seif, TV, telefon, aer conditionat, uscator de par, masa de lucru, articole de toaleta gratuit, baie, balcon, terasa, camere interconectate, canapea si vedere la piscina. Servicii

Hotelul are 2 restaurante: Sultan Restaurant si Plaza Restaurant, 2 baruri la piscina, loby bar, cafenea si snack bar. In cadrul restaurantelor exista bufet pentru copii, meniu special pentru acestia si cine tematice.

In cadrul hotelului exista internet Wi- Fi gratuit.
Hotelul are 3 piscine dintre care 1 piscina pentru copii.
Oriental Rivoli Hotel& Spa are propriul centru Spa "Oriental Spa and Hammam" cu 4 camere de tratament, baie turceasca, baie cu aburi si diverse tipuri de masaj.
In cadrul hotelului exista spectacole de animatie si echipa de animatie.
Hotelul detine si plaja privata. Facilitati


Plaja si Piscine

Hotelul are 3 piscine dintre care 1 piscina pentru copii. 

Hotelul detine si plaja privata. 

Oaspetii hotelului au atat la plaja cat si la piscina sezlonguri, umbrele si prosoape.Sporturi si Activitati

In cadrul hotelului se pot practica urmatoarele sporturi si activitati:
- snorkeling;
- diving/ scufundari;
- darts;
- magazine de suveniruri; 


vezi mai multe

Alege tipul calatoriei