BONUS : SF SAVA SI MUNTELE TABOR !!!

ZIUA I (joi): Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 20:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 23:30. Transfer hotel.  Cazare Bethlehem.

ZIUA II (vineri): Ierusalim - Drumul Crucii in Vinerea Mare!!!  Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani
Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim - Muntele Eleon - Biserica cu locul in care a fost prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator - facatoare de minuni. Vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins.  Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Participare la slujba (Denia Prohodului la Sf. Mormant). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III (sambata): Ierusalim - Hristos a Inviat!!!
Mic dejun. Sosire in  Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (intrarea nu este garantata, dar  slujba este  transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Vizita la Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: La ora 23:00 aprox, plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la Slujba Invierii (20 euro). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA IV (duminica): Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Marea Moarta - Ierihon
Mic dejun. Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Deplasare spre Raul Iordan -  in care a fost botezat Mantuitorul cu oprire pentru baie si botez simbolic. Optional: Masa Festiva de Paste (aprox.20 euro/pers). Oprire pentru relaxare si baie la Marea Moarta. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Biserica Dudul lui Zaheu, vedere generala - Muntele Ispitirii Carantania si Asezamantul Romanesc. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA V (luni): Nazareth - Tiberias - Cana Galileii - Tabor - Capernaum
Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Bonus: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, cu masa de peste (30 euro/pers). Muntele Fericirilor -vizita la biserica unde Mantuitorul a rostit pentru prima data predica fericirilor.  Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VI (marti): Bethlehem - Sf Sava - Ierusalim - Sfantul Mormant - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Bonus: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii. Continuam cu Biserica Sf Teodosie si  Biserica Campul Pastorilor. Deplasare Ierusalim -  Sfantul Mormant, timp liber pentru rugaciune la Biserica Sfintei Invieri, Golgota si Piatra Ungerii.
Plecare spre Tel Aviv cu oprire la Biserica Sf Gheorghe Lod care adaposteste  Mormantul Sfantului. Timp liber la Jaffa pentru o scurta plimbare de-a lungul Marii Mediterane. Se pot vizita Bisericile Sf. Arhanghel Gavril, Sf. Petru si Podul Dorintelor. Decolare din Tel Aviv la 00:20 cu sosire in Bucuresti - aeroportul Henri Coanda la ora 03:05.


SERVICII INCLUSE:
- bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
- 5 nopti cazare la hotel de Shepherd 4*/similar conform clasificarii locale
- demipensiune
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- transport cu autocar modern - aer conditionat
- ghid-preot
- taxele de aeroport
- taxele de intrare la obiectivele turistice din program- bagaj de mana 8 kg si bagaj de cala 23 kg
- Manastirea Sf Sava
- Muntele Tabor 


SERVICII NEINCLUSE:
-asigurarea medicala si storno
-bauturile alcoolice si racoritoare la mese
-mesele de pranz
-excursiile optionale din program, Slujba de noapte la  Mormantul Sfant, precum si alte excursii propuse la fata locului (grup minim 25 pers)
-bacsis 5 euro/zi/pers  (ghid, sofer) - se achita obligatoriu in prima zi la sosirea in Israel
Nota:
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate in program.
-Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
- La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel  putin 30 zile inaintea plecarii.
 
De retinut:
- Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie s prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu AZnsoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro.
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene . Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Orarul de zbor poate fi modificat de compania aeriana Tarom . V rugm s verificaLLi orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
 

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion El Al Bucuresti - Tel Aviv
Transport Avion El Al Tel Aviv - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Paste Israel - Miracolul Sfintei Lumini 2024, Toate locatiile, Israel

Verifica tarife si disponibilitate