ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:20. Plecare spre Tel Aviv si timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane. Aici se pot vizita Biserica Sf. Petru si Podul Dorintelor. Tur panoramic Tel Aviv. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim - Muntele Maslinilor -Drumul Crucii - Biserica Nasterii
Mic dejun. Plecare spre Muntele Maslinilor, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Deplasare spre Bethlehem unde se viziteaza Biserica Nasterii, Biserica Sf. Ecaterina. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Ierihon - Raul Iordan - Marea Moarta
Mic dejun. Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon - este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii Carantania- vedere generala. Oprire la Raul Iordan - in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Marea Moarta, timp liber pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Haifa - Nazareth - Tiberias - Iordania - Amman
Mic dejun. Deplasare spre Haifa pentru a admira faimoasele Gradini Bahais. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita in Nazareth la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru - se serveste pranzul gustand din Pestele Sf. Petru (30 euro/pers.). Plecare spre Iordania. Cina si cazare Amman.

ZIUA V: Iordania - Amman - Madaba - Muntele Nebo - Amman
Mic dejun. Tur Panoramic Amman - orasul vechi Philadelphia, unul din cele 10 orase ale Decapolisului in care Mantuitorul si Apostolii au facut mai multe minuni. Plecare spre Madaba care este cetatea cu multe referinte biblice si Biserica cu mozaicul care infatiseaza harta locurilor sfinte, Biserica Ortodoxa Sf. Gheorghe. Deplasare spre Muntele Nebo - cel mai cunoscut loc biblic din Iordania, de unde profetul Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Cina si cazare Amman .

ZIUA VI: Amman - Petra - Israel - Bethlehem.
Mic dejun. Plecare spre Petra - numit si Orasul Pierdut sapat in piatra roz, redescoperit in 1812. Este situat intr-un canion adanc, iar intrarea in oras se face prin splendidul defileu colorat in 11 nuante naturale. Se pot admira Tezaurul, Mormintele Regale cu Mormantul Corintian, Mormintele Nabateene, Teatrul Roman, Biserica Bizantina. Optional: WADI RUM - cunoscut si ca Valea Lunii, situat la 60 km de Agaba, un paisaj desertic vast, care este format din chei inguste, arcade naturale, stanci inalte, rampe, zone foarte abrupte si caverne. Plimbare cu jeep-uri 4x4 prin desert (45 euro/pers). Intrare in Israel cu deplasare spre Bethlehem. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VII: Ierusalim - Muntele Sion - Tel-Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Transfer la aeroportul din Tel Aviv. Decolare la 21:30 cu sosire in Bucuresti - aeroportul Henri Coanda la ora 00:15.

SERVICII INCLUSE
- bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
- taxe de aeroport
- transfer aeroport - hotel - aeroport
- 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
- 6 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri 4* si 3*
- transport cu autocar modern - aer conditionat
- ghid vorbitor de lb romana
- bagaj de cala 23 kg, bagaj de mana 8 kg
- taxele de intrare la obiectivele turistice din program

SERVICIILE NU INCLUD

- asigurarea medicala
- bauturile alcoolice si racoritoare la mese
- mesele de pranz
- excursiile optionale din program
- taxa viza Israel si Iordania 45 euro/pers
- bacsisuri ghizi si soferi 25 euro/pers (se achita la fata locului)

MODALITATI DE PLATA SI PENALIZARI
- 30% - avans pentru rezervare ferma;
- 70% - se plateste cu 30 zile inaintea plecarii.
Penalizarile care se aplica in cazul in care turistul renunta la pachetul de servicii sunt urmatoarele:
a) 30% din costul excursiei, renuntarea se face incepand de la confirmarea serviciilor pana cel putin cu 30 de zile inainte de inceperea circuitului.
b) 100% din costul circuitului pentru retragerea in intervalul 30 - 0 zile inainte de plecare/intrare.

Nota:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate din program.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.

De retinut:
Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.

vezi mai multe

Camera Dubla
Ghid - Hoteluri 4* si 3* - Demipensiune
Transport Avion El Al Bucuresti - Tel Aviv
Transport Avion El Al Tel Aviv - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din din Bucuresti catre ISRAEL - IORDANIA, Toate locatiile, Israel