BONUS : SF SAVA SI MUNTELE TABOR !!!
ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 19:55 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 22:30. Transfer la hotel. Cazare  Bethlehem / Hebron.

ZIUA II: Bethlehem - Sf Sava - Ein Karem - Betania
Mic dejun. Bonus: Plecare spre Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii. Se continua programul cu vizitarea Manastirii Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta.Betania - orasul lui Lazar, se viziteaza biserica unde a avut loc intalnirea Martei si Mariei cu Mantuitorul. Optional: Participare la Slujba de noapte la Mormantul Sfant (25 euro/pers). Cina si cazare  Bethlehem / Hebron.

ZIUA III: Ierusalim - Muntele Eleon - Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Plecare spre M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Vizita la Zidul Plangerii. Deplasare spre Bethlehem, unde se viziteaza Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina.Cina si cazare  Bethlehem /  Hebron.

ZIUA IV: Ierusalim - Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim pe Muntele Maslinilor cu crengute de maslin, privind Poarta de Aur pe care a intrat Mantuitorul in ziua de Florii. Vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins.Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Cina si cazare  Bethlehem / Hebron.

ZIUA V: Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon - Marea Moarta - Manastirea Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul IIsus Hristos, oprire pentru botezul simbolic. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii Carantania-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare  Bethlehem / Hebron.

ZIUA VI: Mt. Tabor - Nazareth - Tiberias - Galileea - Capernaum
Mic dejun. Bonus: Plecare spre Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca. Nazareth - vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din Pestele Sf. Petru (35 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Deplasare spre Haifa pentru panorama asupra faimoaselor gradini Bahais. Cina si cazare  Bethlehem / Hebron.

ZIUA VII: Tel Aviv - Jaffa - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Tel-Aviv, unde se viziteaza Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Timp liber la Jaffa pentru plimbare de-a lungul marii Mediterane. Transfer la aeroport, decolare la ora 23:30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la 02:15.
SERVICII INCLUSE
-bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
-6 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4* conform normelor locale
-transfer aeroport - hotel - aeroport
-transport cu autocar modern - aer conditionat
-ghid si preot
-taxele de aeroport
-intrarile la obiectivele turistice
-bagaj de cala 23 kg si bagaj de mana 8 kg
-BONUS: SF SAVA SI MUNTELE TABOR


TARIFUL NU INCLUDE
-asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
-excursiile optionale din program si cele propuse la fata locului (grup minim 30 pers)
-bauturile alcoolice si racoritoare la mese
-bacsisuri 5 euro/zi/pers (sofer,ghid, hotel)-se achita obligatoriu in prima zi la sosirea in Israel)vezi mai multe

Camera Dubla
Ghid - Preot - Hotel 4* - Demipensiune
Transport Avion Tarom Bucuresti - Tel Aviv
Transport Avion Tarom Tel Aviv - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Floriile in Tara Sfanta, Toate locatiile, Israel

Verifica tarife si disponibilitate