BONUS : SF SAVA SI MUNTELE TABOR !!!

ZIUA I: 14.04 (vineri) Bucuresti - Tel Aviv - Ierusalim - Drumul Crucii in Vinerea Mare

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 13:20. Plecare spre Ierusalim. Se intra pe Poarta Damasc si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Participare la slujba - Denia Prohodului la Sf. Mormant . Cina si cazare Bethlehem / Ramallah / Hebron.

ZIUA II: 15.04 (sambata) Ierusalim - Hristos a Inviat!!!

Mic dejun. Plecare spre Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (intrarea nu este garantata, dar slujba va fi transmisa printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Deplasare spre Muntele Eleon - Biserica cu locul in care a fost prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator - facatoare de minuni. Optional: La ora 23:00 plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la slujba Invierii (20 euro). Cina si cazare in Bethlehem / Ramallah / Hebron.

ZIUA III: 16.04 (duminica) Hozeva - Raul Iordan - Ierihon - Marea Moarta - Manastirea Sf. Gherasim
Mic dejun. Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Raul Iordan - unde a fost botezat Mantuitorul cu oprire pentru botezul simbolic. Optional: Masa Festiva de Paste (aprox 30 euro/pers).Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii Carantania-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Cina si cazare in Bethlehem / Ramallah / Hebron.

ZIUA IV: 17.04 (luni) Sf. Sava - Biserica Nasterii Mantuitorului- Ierusalim - Muntele Sion
Mic dejun. Plecare spre Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii. Se continua cu Manastirea Sf. Teodosie, care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte moaste. Deplasare spre Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Ierusalim - Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins si Biserica Mormantul Maicii Domnului. Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se continua cu Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David . Oprire la Zidul Plangerii. Cina si cazare in Bethlehem / Ramallah / Hebron .

ZIUA V: 18.04 (marti) Nazareth - Tiberias - Cana Galileii - Tabor - Capernaum
Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca . Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, cu masa de peste (35 euro/pers.). Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Cina si cazare in Bethlehem / Ramallah / Hebron .
ZIUA VI: 19.04 (miercuri) Ierusalim - Sfantul Mormant - Ein Karem -Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim cu oprire la Sfantul Mormant, timp liber pentru rugaciune la Biserica Sfintei Invierii, Golgota si Piatra Ungerii. Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv. Tur panoramic Tel-Aviv cu oprire la Marea Mediterana. Deplasare spre aeroport si decolare la 18.30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 21.10.


SERVICII INCLUSE
-bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti-5 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4* conform normelor locale
-2 mese in avion (mic dejun si cina)
-transfer aeroport - hotel - aeroport
-transport cu autocar modern - aer conditionat
-ghid si preot
-taxele de aeroport
-intrarile la obiectivele turistice
-bagaj de cala 23 kg si bagaj de mana 8 kg
-Bonus: Sf. Sava si Muntele Tabor


TARIFUL NU INCLUDE
-asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
-excursiile optionale din program si cele propuse la fata locului
-bauturile alcoolice si racoritoare la mese
-bacsisuri (hoteluri,ghizi,soferi) 5 euro/zi/pers, se achita obligatoriu in prima zi la sosirea in Israel)


Persoanele care achita excursiile optionale din tara, beneficiaza de pretul din program. Pentru plata excursiilor optionale in Israel, pretul se majoreaza cu 5 euro / optionala.


Nota:
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate in program.
-Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
-La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii.


De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu eensoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro.Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Zbor operat de compania aeriana Elal.
-Orarul de zbor poate fi modificat . Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
-Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions.
vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion El Al Bucuresti - Tel Aviv
Transport Avion El Al Tel Aviv - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Paste Israel - Miracolul Sfintei Lumini (Elal), Toate locatiile, Israel

Verifica tarife si disponibilitate