Pelerinaj Egipt - Pe Urmele Sfintei Familii 5 nopti

Toate Locatiile
de la
EUR 1700 00 EUR
2 adulti
ZIUA 1 : Bucuresti - Cairo - Alexandria - M-rea Sf. Paisie - Wadi El Natrun
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 2 ore inainte de plecare. Decolare din Bucuresti  spre Cairo la ora 00:45. Sosire in aeroportul din Cairo la ora 03:30. Deplasare spre Manastirea Sf. Macarie in care se afla moastele Sf. Macarie Egipteanul, Sf. Macarie Alexandrinul, Sf. Macarie Cetateanul - mormantul si o parte din moastele Sf. Ioan Botezatorul, Manastirea Sf. Paisie cel Mare cu Sf. Moaste, Manastirea El Surian - unde se afla copacul Sf. Efrem Sirul si particele din mai multe Sf. moaste, Manastirea El Paramous cu moastele Sf. Maxim si Dometie, Sf. Moise cel Negru si ale Sf. Gheorghe. Cina si cazare la hotel Tolip 5 * / similar in Alexandria.

ZIUA 2 : Alexandria - Catedrala Sf. Evanghelist Marcu - Mormantul  Sf. Mina - Cairo
Mic dejun. Vizitarea Catedralei Sf. Apostol si Evanghelist Marcu, unde sunt moastele si Mormantul Sfantului, moastele Martirilor din El Fayoum, Ep. Dioscor. Se continua programul cu vizita la Catedrala Sf.Ecaterina. Oprire langa Biblioteca din Alexandria, locul celebrului Far considerat una din cele 7 minuni ale lumii, Manastirea Sf. Mina cu moastele Sf. Mina si ale papei Chiril. Deplasare la Cairo. Timp liber pentru shopping in Bazarul Khan El Kalily. Oprire pentru cina la restaurant local. Cazare la hotel Tolip Gardens 5 * / similar  in Cairo.

ZIUA 3 : Cairo - Dahab - Peninsula Sinai - Ascensiune pe Muntele Sinai
Mic dejun. Plecare spre Muntele Sinai cu oprire la Manastirea 7 Fecioare, asezata pe locul unde evreii i-au invins pe Amalekiti, fiind ajutati de rugaciunile lui Moise si Aaron, avand hramul Sf. Moise.
Cina si cazare la hotel Safir Resort 5 * / similar  in Dahab.
Optional: La ora 01.00 (noaptea) aproximativ - ascensiune pe Muntele Sinai, unde Moise a primit tablele legii cu cele 10 porunci si vizitarea Manastirii Sfanta Ecaterina (40 euro/pers). 

ZIUA 4 : Peninsula Sinai - Manastirea Sf.Ecaterina - Fantana lui Moise - Moastele Sf.Stefan Sinaitul
Mic dejun. Participare la Slujba in cadrul Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume si vizitarea Manastirii, unde se afla timp de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de argint  al Sf. Ecaterina; vizita la fantana lui Moise.
Cina si cazare la hotel Safir Resort 5 * / similar  in Dahab.

ZIUA 5 : Alexandria - Cairo - Muallaka - Biserica Sf. Gheorghe - Biserica Sf. Mercurie - El Zeitoun
Mic dejun. Deplasare spre Cairo in zona crestina pentru vizita la Biserica El Muallaka sau Biserica Suspendata - dedicata Fecioarei Maria. Oprire la Biserica Sf. Gheorghe unde se afla temnita, lantul si uneltele de tortura ale Sfantului. Biserica Sf. Serghie si Vah cu moastele Sf. Serghie si Vah si ale Sf. Bashnouna, la baza careia se gaseste pestera in care a stat Sf. Familie, Biserica Sf. Mercurie si moastele Sfantului. Biserica Sf. Fecioare Maria din El Zeitoun. Oprire pentru cina la restaurant local. Cazare la hotel Tolip Gardens 5 * / similar  in Cairo.

ZIUA 6 : Cairo- Giza - Sfinx - Muzeul de Egiptologie - Croaziera pe Nil - Bucuresti
Mic dejun. Optional:  Tur panoramic al orasului Cairo cu oprire la cele trei piramide ale lui Keops, Kephren, Mycerinus. Se continua vizita cu Sfinxul din Giza si Muzeul Egiptean. Timp liber pentru cumparaturi la magazinul de parfumuri si
Papyrus (50 euro/pers). Optional: Croaziera pe Nil + cina inclusa si program artistic cu specific Egiptean (40 euro/pers). Persoanele care nu doresc sa participe la optionalele propuse, vor avea timp liber in Cairo.
Plecare spre aeroportul din Cairo, decolare la ora 04:30. Aterizare la Bucuresti - aeroport Henri Coanda la ora 07:20.SERVICII INCLUSE:

- bilet de avion Bucuresti - Cairo - Bucuresti
-bagaj de cala 23 kg si de mana 7 kg
-transfer aeroport - hotel - aeroport
-5 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri 5*
-transport cu autocar modern - aer condiLLionat
-ghid vorbitor de limba romana
-taxele de aeroport
-intrarile la obiectivele turistice

SERVICII NEINCLUSE:

-asigurarea medicala si storno
-excursiile optionale din program (grup minim 20 pers)
-taxa de viza Egipt 25 euro/pers (se achita in aeroport)
-tips (ghizi locali, soferi, hoteluri) - 5 euro/zi/pers (se achita obligatoriu la sosirea in Egipt)


Nota:
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate AZn program.
- La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. ---- Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile  inaintea plecarii.
-Oferta este calculata pentru un grup 40 persoane.
       
De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie s prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat;  in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro.
- Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism  nu isi asuma responsabilitatea.
- Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Orarul de  zbor poate fi modificat de compania aeriana Tarom. V rugm s verificati orarul de zbor cu 24 ore  inainte de plecare. AgenLLia nu este rspunztoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru AZntarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
 

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion Tarom Bucuresti - Cairo
Transport Avion Tarom Cairo - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Pelerinaj Egipt - Pe Urmele Sfintei Familii 5 nopti, Toate locatiile, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate