Cauta Vacanta

Destinatii

Programe

SENIORI ISRAEL- EGIPT

HOTELURI

Locatie: Ierusalim din Israel
de la DEMIPENSIUNE /persoana 8 zile | 7 nopti Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT «

Hotelul Hilton Sharm Waterfalls Resort 5 ofera plaja privata si debarcader, 7 piscine si un centru de scufundari. Camerele au balcoane private cu vedere la Marea Roşie sau la grădini. Hotelul Hilton Sharm Waterfalls Resort 5 oferă zilnic programe de animaţie, un club de sănătate cu o sală de
gimnastică şi cursuri de dans, iar pentru cei activi, există un teren de tenis şi o gamă de sporturi nautice, inclusiv snorkelling şi schi nautic.
Hotelul Hilton Sharm Waterfalls Resort 5 este amplasat la 22 km de aeroport si la 7 km de golful Naama Bay, in regiunea Hadaba, pe malul marii.

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Haifa - Tiberias -Nazareth
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10.55 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.30. Plecare spre Muntele Carmel - Haifa, unde se viziteaza Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Transfer la hotel, cina si cazare Tiberias/Nazareth.
ZIUA II: Tiberias - Cana Galileii - Nazareth - Muntele Tabor - Tabgha - Capernaum - Iordan
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tiberias. Plecare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin. Vizita in Nazareth la Biserica Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia. Optional: Muntele Tabor cu Biserica Schimbării la Faţă (10 euro/pers). Se continua programul cu Tabgha si Capernaum. Optional: plimbare cu vaporasul pe Marea Galileii, pe urmele Sf. Apostol Petru. Se va servi pranzul, gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers). Plecare spre Râul Sf. Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA III: Ierusalim - Drumul Crucii - Muntele Sion
Mic dejun. Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Înălţării Mantuitorului la cer - Eleon, Muntele Maslinilor, Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Mantuitor, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Se pleaca pe Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul proorocului David. Oprire la Zidul Plangerii. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA IV: Ierusalim - Marea Moarta - Egipt - Sharm El Sheikh - Marea Rosie
Mic dejun. Deplasare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe. Se continua programul cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran 0 vedere generala. Deplasare spre Egipt de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre cele patru tari: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.
ZIUA V: Egipt - Sharm El Sheikh - Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale specificate mai jos, care se vor organiza la fata locului de catre agentia partenera din Egipt. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.

-Cairo: tur de oras, vizitarea piramidelor, Sfinx, Giza, Muzeul de Egiptologie si Biserica Sf. Gheorghe.
-Sharm El Sheikh: tur de oras, plimbare cu vaporasul cu fundul de sticla, plimbare cu atv-urile si seara beduina. Inclusa masa de pranz.
-Ascensiune pe muntele Sinai si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina.

ZIUA VI: Egipt - Sharm El Sheikh - Peninsula Sinai - Sf. Ecaterina - Marea Rosie
Mic dejun. Optional: Participare la Sf. Liturghie si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteaza muzeul si se asteapta Binecuvantarea din partea preotului, primind Inelul de ``argint`` al Sf. Ecaterina (35 euro/pers). Cina si cazare in Sharm El Sheikh.
ZIUA VII: Egipt - Sharm El Sheikh - Israel - Eilat - Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun. Pecare spre orasul Eilat. Tur panoramic al orasului si deplasare de-a lungul Marii Rosii, Marii Moarte, cu oprire la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA VIII: Bethlehem - Ierusalim - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Biserica Naşterii Mantuitorului. Continuare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, unde se pot vizita Biserica Sf. Petru si ``Podul Dorintelor``. Deplasare spre aeroport si decolare la 18:00 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:50.

SENIORI ISRAEL- EGIPT

Durata: 8 zile | 7 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana
 
Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 4 nopţi cazare cu demipensiune in Israel, hoteluri de 3 si 4
● 3 nopţi cazare cu demipensiune in Egipt, hotel 5
● transport cu autocar modern - aer condiţionat
● ghid din partea agentiei si ghid local
● taxele de aeroport
● bacşişuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
● taxele hoteliere, de statiune, intrarile la obiectivele turistice
● taxa de viza Egipt
● asigurarea medicala - obligatorie
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● excursiile optionale din program

Alte servicii suplimentare:

Puteti participa la excursiile optionale, care se vor organiza la fata locului de catre agentia partenera din Egipt. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.

Cairo: tur de oras, vizitarea piramidelor, Sfinx, Giza, Muzeul de Egiptologie si Biserica Sf. Gheorghe.

Sharm El Sheikh: tur de oras, plimbare cu vaporasul cu fundul de sticla, plimbare cu atv-urile si seara beduina.

Ascensiune pe muntele Sinai si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina.

Nota:

Nota:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului .
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:
Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL/ TAROM. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Orase plecare:

Bucuresti /

Rezerva acum online