Cauta Vacanta

Destinatii

Programe

SEJUR IN EILAT - MAREA ROSIE SI IERIHON

HOTELURI 4 STELE

Locatie: Eilat din Israel
de la DEMIPENSIUNE sejur/pers 7 zile | 6 nopti Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT «

ZIUA I: BUCURESTI - TEL AVIV - BETHLEHEM
Intâlnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei de turism cu 3 ore inainte de plecare. La ora 11:05 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul Tel Aviv la ora 13:45. Plecare spre Ierusalim cu vizitarea Cetatii Sfinte: Mormantul Mantuitorului, Golgota si Piatra Ungerii. Cina si cazare Ierihon, Jericho Resort Village 4 stele / similar.

ZIUA II: IERUSALIM - VIA DOLOROSA - SFANTUL MORMANT
Mic dejun. Optional: Plecare spre Ierusalim cu oprire pe Muntele Eleon pentru vizitarea Bisericii Sf. Ioan Botezatorul `Inaltarea Domnului la Cer`. Se continua vizita pe muntele Maslinilor cu Biserica Tatal Nostru, Dominus Flevit,Gradina Ghetimani, Biserica Natiunilor si Biserica Adormirea Maicii Domnului. Se intra pe poarta Sf. Stefan de unde incepe Drumul Crucii cu cele 14 opriri ale Mantuitorului, Sfantul Mormant, Piatra Ungerii si Golgota. Timp liber pentru cumparaturi in zona comerciala din imprejurimi. Se continua drumul cu M-tele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii (45 euro/pers). Cina si cazare Ierihon,Jericho Resort Village 4 stele/ similar.

ZIUA III: IERUSALIM - BETHLEHEM - IERIHON
Mic dejun. Optional: Se incepe programul cu Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Oprire la Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe. Deplasare spre Bethlehem, unde se viziteza Manastirea Sf. Sava cel Sfintit, Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste, Biserica Nasterii Mantuitorului, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Laptelui. Timp liber pentru cumparaturi in Bethlehem. Se continua cu orasul Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc si Biserica Dudul lui Zaheu (40 euro/pers). Cina si cazare Ierihon, Jericho Resort Village 4 stele /similar.

ZIUA VI: TIBERIAS- RAUL IORDAN - NAZARET - CANA GALILEII - HAIFA
Mic dejun. Optional: Deplasare spre orasul Tiberias construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu, cu oprire pentru baie in Raul Iordan - in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predica a `Fericirilor` si unde s-a aratat înviat instituind Taina Sfântului Botetez, Tabgha - săturarea celor cinci mii de oameni cu doi peşti şi cinci pâini, Capernaum - oraşul lui Iisus, unde Domnul şi-a început activitatea Sa mesianică, Muntele Tabor - unde Mantuitorul s-a aratat schimbat la fata ucenicilor. Vizita in orasul Nazaret la Biserica Bunei Vestiri, unde se afla Izvorul Maicii Domnului, Cana Galileii cu Biserica din locul primei minuni savârsite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin. Continuare spre M-tele Carmel - Haifa, unde se pot admira faimoasele Gradini Bahai`s (45 euro/pers). Cina si cazare Ierihon, Jericho Resort Village 4 stele / similar.

ZIUA V: MAREA MOARTA - EILAT
Mic dejun. Plecare spre Eilat, de-a lungul Marii Moarte, la granitele Israelului cu cele trei tari arabe: Iordania, Arabia Saudita si Egipt (Marea Rosie si Golful Aqaba). Oprire la Marea Moarta pentru plaja si baie. Continuare spre fabrica de produse cosmetice Ahava. Pesterile de la Qumran si Masada - vedere generala din autocar. Cina si cazare Eilat, C Hotel 4 stele/ similar.

ZIUA VI: EILAT - IORDANIA - PETRA
Mic dejun. Optional: Iordania - Petra numit si `Orasul Pierdut` sapat in piatra roz, redescoperit in 1812. Este situat intr-un canion adanc, iar intrarea in oras se face prin splendidul defileu colorat in 11 nuante naturale. Se pot admira Tezaurul, Mormintele Regale, Mormantul Corintian, Mormintele Nabateenilor, Teatrul Roman, Biserica Bizantina si Manastirea Al Deir.
WADI RUM - asa numita Vale a Lunii, un peisaj desertic vast care este format din chei inguste, arcade naturale, stanci inalte, rampe, zone foarte abrupte si caverne. Plimbare cu jeep-uri 4x4 prin desert (199 euro/pers - grup minim 20 pers ). Tariful include: taxa de intrare Iordania, taxa de intrare Petra, calarie pe o distanta de 700 m, ghid vorbitor de limba romana/engleza si transport. Cina si cazare Eilat, C Hotel 4 stele/ similar.

ZIUA VII: EILAT- TEL AVIV - YAFO
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tel Aviv si timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane sau vizita la Biserica Sf. Petru, Biserica Sf. Arhanghel Mihail si ``Podul Dorintelor``. Plecare spre aeroportul din Tel Aviv. Decolare la 17:40 cu sosire in Bucuresti - Otopeni la ora 20:30.

Cazari: 4 nopti in Ierihon - hotel 4 stele ; 2 nopti in Eilat -hotel 4 stele.

SEJUR IN EILAT - MAREA ROSIE SI IERIHON

Durata: 7 zile | 6 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: sejur/pers
 

Reduceri:

Al 3-lea adult in camera : - 10 euro

Reducere copil 2- 11,99 ani (in camera cu doi adulti) : - 75 euro
Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv -Bucuresti ;
● 2 mese in avion (mic dejun si cina) ;
● taxele de aeroport ;
● 6 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 4 stele;
● transfer aeroport - hotel - aeroport;
● transport cu autocar modern - aer conditionat ;
● ghid local vorbitor de limba romana;
● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi);
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese;
● asigurarea medicala;

Nota:

Nota:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
Tariful este stabilit pentru un număr minim de 35 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:
- grup 20 -34 persoane tariful se majoreaza cu 45 Euro/pers.

De retinut:
Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.

Orase plecare:

Bucuresti /

Rezerva acum online