Cauta Vacanta

Destinatii

Programe

PELERINAJ PE STIL VECHI LA SFANTUL SAVA SI SFANTUL NICOLAE

HOTELURI DE 3 SI 4 STELE

Locatie: Tiberias din Israel
de la DEMIPENSIUNE sejur/pers 6 zile | 5 nopti Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT «

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem - Manastirea Sf. Sava
Intâlnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agenţiei cu doua ore inainte de plecare. La ora 11.05 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul Tel Aviv la 13.45. Deplasare spre Biserica Naşterii Domnului, Biserica Sf. Ecaterina si Pestera Sf.Ieronim. Plecare spre Manastirea Sf. Teodosie, unde se afla mormantul Sf. Teodosie si mormintele mamelor urmatorilor Sfinti: Sf. Sava, Sf. Teodosie, Sf. Cosma si Damian. La ora 20:00, continuare spre Manastirea Sf. Sava in desertul Iudeii, unde se va participa la Sf. Liturghie Arhiereasca oficiata de Patriarhul Ierusalimului. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ein Karem - Muntele Sion - Bethlehem - Biserica Sf. Nicolae
Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezetorul unde se viziteaza Biserica si Pestera cu locul Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Muntele Sion - Foisorul cu `Cina cea de Taina`, Biserica Adormirii Maicii Domnului, Mormantul Prorocului David, Zidul Plângerii. Seara, Participare la slujba in cadrul Bisericii Sf. Nicolae. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Bethlehem - Ierihon - Ierusalim
Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie la Biserica Sf. Nicolae unde aveti posibilitatea sa asistati la procesiune, cand se va scoate icoana Sf. Nicolae facatoare de minuni pe strazile orasului. Optional: Plecare spre Ierihon - cel mai vechi oras din lume, unde se vizitează: Aşezământul Românesc, Biserica Dudul lui Zaheu si optional: Muntele Ispitirii `Carantania`, Mănăstirea Hozeva cu Moaştele Sfântului Ioan Iacob Romanul si Pestera Sf. Ilie Tezviteanu. Oprire la Marea Moartă pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Peşterile de la Qumran - vedere generală. Deplasare spre Mănăstirea Sfântului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Seara, optional: Sf. Mormânt - Participare la Sf. Liturghie, ora 23:30 (15 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Ierusalim - Muntele Maslinilor - Drumul Crucii
Mic dejun. Plecare spre Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Înălţării Domnului la cer - Eleon, Biserica Tatăl Nostru unde Iisus i-a învăţat pe ucenici cum să se roage, Muntele Maslinilor, Biserica Maria Magdalena, Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Sfântului Mormânt al Maicii Domnului, Valea Chedronului, Locul Judecăţii de Apoi şi Poarta de Aur. Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Timp liber la dispoziţie pentru rugăciune şi pentru eventualele cumpărături în zona comercială din împrejurimi. Deplasare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Nazareth - Cana Galileii - Tiberias
Mic dejun. Deplasare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin. Continuare spre Nazareth la Biserica Sf. Fecioare, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia, Biserica Izvorul Maicii Domnului. Optional: Croaziera pe Marea Galileii unde se va servi pranzul, gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers). Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predică a `Fericirilor` si unde s-a arătat înviat, instituind Taina Sfântului Botez. Tabgha - săturarea celor cinci mii de oameni cu doi peşti şi cinci pâini, Biserica Sf. Petru - Pescuirea Minunată, reprimirea Sfântului Petru în treapta apostoliei după lepădarea de pe Muntele Sion. Capernaum - oraşul lui Iisus, locul unde Domnul şi-a început activitatea Sa mesianică. Cină şi cazare Nazareth/ Tiberias.
ZIUA VI: Muntele Tabor -Haifa - Tel Aviv
Mic dejun. Muntele Tabor - Biserica Schimbării la Faţă, unde Domnul le-a arătat ucenicilor firea Sa Dumnezeiască. Plecare spre Haifa, unde se afla Biserica Stella Maris si Pestera Sf. Ilie. Aici se pot admira faimoasele gradini Bahai`s.
In drum spre aeroport, oprire la Biserica Sf. Gheorghe Lod, unde se afla mormantul Sfantului din care izvoraste mir. Decolare din Tel Aviv la 17.40 cu sosire in Bucuresti - Otopeni la ora 20:35.

PELERINAJ PE STIL VECHI LA SFANTUL SAVA SI SFANTUL NICOLAE

Durata: 6 zile | 5 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: sejur/pers
 

Reduceri:

COPIL 2 - 12 ANI (IN CAMERA CU 2 ADULTI) : - 30 EURO

AL TREILEA ADULT IN CAMERA : - 15 EURO
Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid local vorbitor de lb. romana
● preot insotitor de grup din partea agentiei
● taxele de aeroport 130 euro - se achita la agentie
● bacsisuri 45 euro/persoană (hoteluri, ghizi locali si soferi) -se achita la agentie
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program 45 euro - se achita la agentie
● asigurarea medicala (obligatorie)
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● excursiile optionale din program

Alte servicii suplimentare:

SUPLIMENT SINGLE : 150 EURO

Nota:

Nota:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
Tariful este stabilit pentru un numar minim de 35 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:
- grup 21 -29 persoane tariful se majoreaza cu 40 Euro/pers.
- grup 30 -34 persoane tariful se majoreaza cu 25 Euro/pers.
De retinut:
Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism, nu isi asuma responsabilitatea.
Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.

Orase plecare:

Bucuresti /

Rezerva acum online