Cauta Vacanta

Destinatii

Programe

PELERINAJ LA SFANTUL SPIRIDON

HOTELURI DE 3 STELE

Locatie: Insula Corfu din Grecia
de la MIC DEJUN sejur/pers 8 zile | 7 nopti Transport Autocar Rezerva acum online
» CONTACT «

ZIUA 1: Plecare din Bucuresti ora 19.00 pe traseul: Russe, Sofia, Promahonas, Ouranoupolis.

ZIUA 2: Optional: se incepe programul, cu o frumoasa Croaziera in jurul Muntelui Athos, unde barbatii pot intra sa viziteze manastirile din - Gradina Maicii Domnului`. Vizitarea Manastirii Suroti langa Salonic, unde se afla Mormantul Sf. Paisie Aghioritul si Moastele Sf. Arsenie Capadocianul. Timp liber pentru shopping sau plimbare pe malul Marii Egee. Cazare Paralia Katerini.

ZIUA 3: Mic dejun. Se viziteaza Complexul Monahal Meteora si scurta oprire la Atelierul de Icoane Bizantine Zindros, unde pelerinii vor descoperi arta confectionarii icoanelor in stil bizantin. Deplasare pe Valea Tempi la M-rea Sf. Mc. Paraschevi care adaposteste izvorul tamaduitor al bolilor de ochi. Plecare spre Igoumenitsa si traversare cu ferry-boatul in insula Corfu. Cazare Corfu.

ZIUA 4: Mic dejun. Participare la Sf. Liturghie in Biserica cu moastele Sf. Spiridon, mare facator de minuni. Vizita la Manastirea Paleokastritsa cu icoana Maicii Domnului si Mitropolia din Kerkyra cu moastele Sf. Teodora Imparateasa. Timp liber la dispozitia pelerinilor pentru eventualele cumparaturi din zona comerciala. Plecare cu ferry-boatul spre Igoumenitsa si continuare spre Patras. Cazare Patras.

ZIUA 5: Mic dejun. In Patras vizita la Catedrala Sf. Andrei unde se afla capul si crucea Sf. Apostol Andrei. Deplasare spre Peninsula Peloponez (in zona sunt 70 din cele 480 manastiri ale Greciei) - inchinare la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului de la Malevi si Sf. Teodora de la Vasta. Canalul Corint la Manastirea Sf. Patapie din Loutraki. Plecare spre Atena. Tur panoramic Atena: Complexul Acropole, Dealulul Likavetus, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Piata Omonia. Cazare Atena.

ZIUA 6: Mic dejun. Optional: Vizita la Manastirea Sf. Mare Mucenic si tamaduitor de boli grave - Efrem cel Nou. Traversare cu ferry-boatul din Portul Pireu catre Insula Eghina, unde se afla Moastele Sfantului Nectarie Taumaturgul. Se viziteaza biserica Sf. Nectarie si Sf. Ecaterina. Plecare spre Portul Pireus si se continua traseul spre insula Evia, orasul Prokopie - unde se afla Biserica cu Moastele Sfantului Ioan Rusul. Cazare in Evia.

ZIUA 7: Mic dejun. Biserica cu Moastele Sfantului Ioan Rusul. Vizitarea Manastirii Cuviosul David Batranul. Traversare cu ferry-boatul la Manastirea Kato Xenia, unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si multe alte Sfinte Moaste. Timp liber pentru shopping sau plimbare pe malul Marii Egee. Cazare Paralia Katerini.

ZIUA 8: Mic dejun. Se continua pelerinajul cu orasul Salonic. Manastirea Sf. Dimitrie izvoratorul de mir unde se afla moastele Sf. Anisia, Biserica Sf. Sofia cu moastele Sf. Vasile cel Nou si Biserica Sf. Gheorghe. Tur panoramic Salonic pe traseul - Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, B-dul Egnatia, B-dul Expozitiei,Turnul Alb, P-ta Aristotel, statuile ecvestre Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Plecare spre tara. Sosire in functie de trafic si formalitatile vamale.

Excursii optionale :
1. Croaziera in jurul Muntelui Athos : 30 euro/pers.
2. Excursie la Muntele Olimp cu vizitarea Manastirii Dionisos si Cascada lui Zeus : 25 euro/pers.
3. Manastirea Sf. Efrem cel Nou - 15 euro/pers.

PELERINAJ LA SFANTUL SPIRIDON

Durata: 8 zile | 7 nopti   |   Transport: Autocar  |   Masa: MIC DEJUN   |   Exprimare pret: sejur/pers
 

Reduceri:

COPIL sub 5 ANI : GRATUIT
COPIL 5 -10,99 ani (in camera cu 2 adulti): REDUCERE 50 %
Servicii incluse: Servicii neincluse:
- transport cu autocar clasificat 3
- 6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3
- preot si ghid din partea agentiei
- Bonus!: Tur de Oras in Salonic
- Bonus! : Tur de Oras in Atena
- asigurarea medicala aprox.30 Ron (obligatorie)
- traversarea cu ferry-boatul 40 euro/pers (5 traversari)
- intrarile la obiectivele turistice

Alte servicii suplimentare:

Supliment SINGLE : 60 EURO

Nota:

Excursia trebuie achitată integral cu cel puţin 21 zile înaintea plecării.
Tariful este calculat pentru un număr de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel: grup 25 - 30 persoane tariful se majoreaza cu 45 Euro/pers.
grup 31 - 44 persoane tariful se majoreaza cu 35 Euro/pers
Asigurare medicală - obligatorie.
Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor locale.
Programul pe zile şi ordinea vizitelor se pot modifica, respectând în totalitate vizitele menţionate în program.
Documente necesare călătoriei: C.I sau paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii.
În cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu, Agenţia nu işi asumă responsabilitatea.
Copiii sub 18 ani care călătoresc singuri sau doar cu unul dintre părinţi, trebuie să prezinte la vamă acordul parental al ambilor părinţi sau al celui care nu însoţeşte minorul (după caz), obţinut la notariat; în cazul în care copiii nu sunt însoţiţi de părinţi, adultul care ii însoţeşte va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro

Orase plecare:

Bucuresti /

Rezerva acum online