Cauta Vacanta

Destinatii

Programe

PASTE IN TARA SFANTA

HOTELURI

Locatie: Ierusalim din Israel
de la DEMIPENSIUNE 7 zile | 6 nopti Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT «

ZIUA I: 04.04 (miercuri) Tel Aviv - Sf. Gheorghe Lod - Haifa - Gradinile Bahai`s
Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 13:20. Se va incepe programul cu Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Cina si cazare in Nazareth/Tiberias.

ZIUA II: 05.04 (joi) Nazareth - Tiberias - Cana Galileii - Tabor - Capernaum
Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru (15 euro/pers.), Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel pentru Slujba Celor 12 Evanghelii. Cina si cazare in Bethlehem.


ZIUA III: 06.04 (vineri) Ierusalim - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii in Vinerea Mare!
Mic dejun. Se va incepe programul cu Muntele Eleon - Biserica cu locul in care a fost prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator - facatoare de minuni. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Participare la Denia Prohodului la Sf. Mormant. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA IV: 07.04 (sambata) Ierusalim - Hristos a Inviat!!! Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Sosire in Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (nu se garanteaza intrarea, dar slujba este transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Se continua programul cu orasul Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. La ora 23:00 plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la slujba Invierii. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA V: 08.04 (duminica) Samaria -Sebastia - Marea Moarta
Mic dejun. Plecare spre Samaria - Nablus, localitate situata la poalele Muntelui Garizim, munte sfant al samaritenilor. Se viziteaza Biserica cu Fantana lui Iacov - locul intalnirii Mantuitorului cu femeia Samariteanca si racla cu sfintele moaste ale Sf. Nou Mc. Filumen. Deplasare catre Sebastia, unde se afla
inchisoarea in care a fost inchis Sf. Ioan Botezatorul.Optional: Masa festiva de Paste ¬(25 euro/pers. aprox.). Deplasare spre Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VI: 09.04 (luni) Sf. Sava - Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon
Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte moaste (10 euro/pers). Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Deplasare spre Raul Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul, oprire pentru baie si botez simbolic. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Biserica Dudul lui Zaheu, vedere generala - Muntele Ispitirii ,,Carantania`` si Asezamantul Romanesc. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VII: 10.04 (marti) Sf. Mormant - Muntele Sion - Ein Karem - Tel Aviv - Bucuresti

Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim pentru rugaciune la Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii si Sfântul Mormânt. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina si mormantul prorocului David. Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 18:05 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:55.

PASTE IN TARA SFANTA

Durata: 7 zile | 6 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret:
 
Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● 6 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid si preot
● 2 mese in avion (mic dejun si cina)
● taxele de aeroport
● bacsisuri (hoteluri, ghizi si soferi)
● intrarile la obiectivele turistice
● asigurarea medicala
● excursiile optionale din program
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

Orase plecare:

Bucuresti /

Rezerva acum online