Cauta Vacanta

Destinatii

Programe

CIRCUIT ECONOMIC ISRAEL - IORDANIA

HOTELURI

Locatie: Ierusalim din Israel
de la DEMIPENSIUNE /persoana 7 zile | 6 nopti Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT «

BONUS : Vizita la Muzeul Holocaustului, Croaziera pe Marea Galileii !

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Ierusalim - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.20. Plecare spre Bethlehem, unde se viziteaza Biserica Nasterii Domnului, Pestera Fericitului Ieronim, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Laptelui. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim - Muntele Maslinilor - Drumul Crucii
Mic dejun. Plecare spre M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Se continua cu Muntele Maslinilor, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierihon - Marea Moarta - Raul Iordan - Galileea
Mic dejun.Plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii `Carantania`- vedere generala. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Deplasare spre Galileea.Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru. Se face o scurta oprire la fabrica de aur si diamante Caprice. Cina si cazare Tiberias.

ZIUA IV: Tiberias - Nazaret - Iordania - Amman
Mic dejun. Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita in Nazareth la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Intrare in Iordania prin punctul de frontiera Sheikh Hussein. Tur Panoramic Amman - orasul vechi Philadelphia, unul din cele 10 orase ale Decapolisului in care Mantuitorul si Apostolii au facut mai multe minuni. Cina si cazare Amman.

ZIUA V: Iordania - Amman - Madaba - Muntele Nebo - Petra
Mic dejun. Plecare spre Madaba care este cetatea cu multe referinte biblice si biserica cu mozaicul care infatiseaza harta locurilor sfinte, Biserica ortodoxa Sf. Gheorghe. Deplasare spre Muntele Nebo - cel mai cunoscut loc biblic din Iordania, de unde profetul Moise a văzut Pământul Făgăduinţei. Continuare spre locul real al botezului Domnului si participare la botezul simbolic in Raul Iordan. Se viziteaza Biserica Sf. Ioan Botezatorul si pestera Sf. Maria Egipteanca (care a stat 47 ani in pustiu). Optional : Excursie la Petra - numit si `Orasul Pierdut` sapat in piatra roz, redescoperit in 1812. Este situat într-un canion adânc, iar intrarea in oras se face prin splendidul defileu colorat in 11 nuante naturale. Se pot admira Tezaurul, Mormintele Regale cu Mormântul Corintian, Mormintele Nabateene, Teatrul Roman, Biserica Bizantină (50 euro). Cina si cazare Petra/Aqaba.

ZIUA VI: Iordania - Petra - Israel - Eilat - Marea Rosie
Mic dejun. Continuare spre Golful Aqaba si Marea Rosie (se trece punctul de frontiera Iordania - Israel). Optional: Tur panoramic Eilat, vizita la observatorul acvatic de unde se pot admira fauna si vegetatia din Marea Rosie, vizionare film 4D (aprox. 40 de min), pranz inclus (30 euro/pers). Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Deplasare spre Bethlehem de-a lungul Marii Moarte cu oprire in locul unde au fost cetatile Sodoma si Gomora. Timp liber pentru poze la statuia sotiei lui Lot - Sara care a fost transformata in stana de piatra. Cina si cazare Ierusalim/ Bethlehem.

ZIUA VII: Ierusalim - Muntele Sion - Tel Aviv
Mic dejun. Vizita pe Muntele Sion unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David, Zidul Plangerii. Continuare spre Tel Aviv si timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane. Aici se pot vizita Biserica Sf. Petru si ``Podul Dorintelor``. Tur panoramic Tel Aviv. Plecare spre aeroportul din Tel Aviv. Decolare la 17:40 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:35.

CIRCUIT ECONOMIC ISRAEL - IORDANIA

Durata: 7 zile | 6 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana
 

Reduceri:

REDUCERE 40 euro/pers pentru plata integrala la inscriere pana la 15.12.15
REDUCERE 30 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 16.12 - 31.12.15
REDUCERE 15 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 01.01 - 15.04.16
Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● taxe de aeroport
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● 6 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid local vorbitor de lb. Romana si asistenta religioasa
● taxele si serviciile din Iordania (viza, taxe de trecere a frotierelor)
● excursiile optionale din program
● asigurarea medicala
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

Alte servicii suplimentare:

EXCURSIILE OPTIONALE SE POT ACHITA SI LA FATA LOCULUI.

Nota:

-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
-Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
-Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
-Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL/ TAROM. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Orase plecare:

Bucuresti /

Rezerva acum online