Cauta Vacanta

Destinatii

Programe

BOBOTEZA IN TARA SFANTA 2018

HOTELURI

Locatie: Bethlehem din Israel
de la DEMIPENSIUNE /persoana 7 zile | 6 nopti Transport Avion Rezerva acum online
» CONTACT «

De aproape 2000 de ani, aici se savarseste minunea intoarcerii raului Iordan. La acest fenomen participa mii de credinciosi, care doresc sa primeasca binecuvantarea apei sfinte a Iordanului, in care a fost botezat Mantuitorul Iisus Hristos.

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 21:40 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 00:25. Deplasare spre Bethlehem. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA II: Boboteaza - Miracolul Intoarcerii Raului Iordan! Hozeva - Ierihon
Mic dejun. Plecare spre Raul Iordan pentru Slujba de Sfintire a Apei, oficiate de catre Patriarhul Ierusalimului. Invesmantati in alb si plini de emotie va veti astepta randul, pentru a fi stropiti, precum Iisus si contemporanii sai in Apa Sfanta a Iordanului - simbolica Poarta a Imparatiei deschisa tainic de Hristos, Domnul Vietii si al Invierii. Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu. Muntele Ispitirii `Carantania`- vedere generala. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim - Drumul Crucii - Muntele Sion
Mic dejun. Se va parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant, Capela Biciuirii si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Participare la Sf. Liturghie a Bobotezei (Teofania) la Mormantul Sfant. Muntele Sion cu oprire la Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA IV: Ierusalim - Muntele Eleon - Gradina Ghetimani
Mic dejun. Deplasare catre M-tele Eleon cu oprire la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Sf. Pelaghia - unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Optional : Participare la Slujba de Noapte la Mormantul Sfant. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA V: Bethlehem - Sf Sava - Biserica Nasterii
Mic dejun. Bethlehem - optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Se viziteaza Biserica Nasterii Mantuitorului, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Pruncilor - ucisi in perioada Regelui Irod Cel Mare. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VI: Nazareth - Cana Galileii - Muntele Tabor - Tiberias
Mic dejun. Nazareth - Biserica Sf. Fecioare Maria si Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca 10 euro/pers. Continuare spre Tiberias - orasul construit de regele Irod in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, se va servi pranzul gustand din `Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VII: Bethlehem - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 07:00 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 09.55.

BOBOTEZA IN TARA SFANTA 2018

Durata: 7 zile | 6 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana
 
Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● 6 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● taxele de aeroport
● bacsisuri (hotel, ghid si sofer)
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program
● taxele hoteliere
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid vorbitor de lb. romana
● preot - insotitor de grup din partea agentiei
● asigurarea medicala (recomandata)
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● excursiile optionale din program - croaziera cu masa de peste/ Sf. Sava / Muntele Tabor
● mesele de pranz

Nota:

Nota:
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
-Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
-Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
-Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.


De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
-Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
- Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana Elal. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Orase plecare:

Bucuresti /

Rezerva acum online